این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
مصرف مکملهای گوارشی حاوی آنزیمهای پروتئاز و لیپاز که به ترتیب پروتئین و چربی را تجزیه میکنند، ممکن است به تسکین علائم گوارشی مربوط به تغییر رژیم غذایی به رژیم کتو کمک کند.
با توجه به اینکه اگر کمی قند خونم پایین بیاد سریعا سردرد میکنم.
با این حال به طور کلی، این نوع رژیم کتو هم منجر به کاهش وزن میشود.
بدن شما قند اضافی را در مولکولی به نام گلیکوژن ذخیره میکند. گلیکوژن به طور کلی همراه با مقدار زیادی آب در سلولهای شما نگهداری میشود.
اهمیت بیشتر به بهداشت دهان و دندان (استفاده از دهان شویه علاوه بر مسواک و نخ دندان)
رژیم کتوژنیک هدفمند، در بین ورزشکاران و افراد فعالی متداول است که رژیم کتو را انتخاب کردهاند و به کربوهیدرات بیشتری نیاز دارند.
نوشابه، آب میوه، نوشیدنیهای انرژیزا، اسموتی، میلک شیک، آبجو، شیر سویا، شیر نارگیل
بسیاری از علائم آنفولانزای کتو ممکن است ناشی از واکنش بدن شما به سطوح پایین الکترولیتها باشد.
خانه > تناسب اندام > کاهش وزن > صفر تا صد رژیم کتوژنیک؛ این رژیم را بگیریم یا نه؟
رژیم کتوژنیک برخلاف بسیاری از رژیمهای زودگذر و غیر علمی به شما کمک میکند تا بتوانید لاغر شوید و هم وزن خود را ثابت نگه دارید.
معمولاً رژیم کتوژنیک نی نی سایت رژیم کتوژنیک بدون محدودیت کالری عمدی باعث کاهش وزن میشود.
رژیم کتو می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که بسیاری از مردم آن را به عنوان آنفولانزای کتو میشناسند. این علائم به ویژه در ابتدای رژیم غذایی رایج است و به مرور زمان بدن با منبع انرژی جدید خود سازگار می شود.
بیشتر بخوانید: پروتئین مورد نیاز روزانه هر فرد چقدر است؟